Ευχαριστούμε,

Η παραγγελία σου έχει παραληφθεί και είναι υπό επεξεργασία.
Σύντομα θα παραλάβεις τα αντικείμενά σου.

Στο μεταξύ μπορείς να συνεχίσεις την πλοήγησή σου στο κατάστημα
ή να αναζητήσεις κάτι ακόμη!

Το babyinn με λίγα λόγια…

Χρήσιμες Ερωτήσεις -Χρησιμότερες Απαντήσεις

Πρέπει να μας προλάβεις! Είπαμε είμαστε γρήγοροι! Στείλε μας email ή πάρε μας τηλέφωνο όσο πιο γρήγορα μπορείς! Ευχαρίστως θα κάνουμε οποιαδήποτε αλλαγή, προσθήκη ή αφαίρεση για να είμαστε σίγουροι πως θα παραλάβεις ότι χρειάζεσαι!

 

Στείλε μας μήνυμα με τα νέα στοιχεία της για την αποστολή, ακόμη κι όταν το δέμα σου έχει φύγει από μας κι εμείς θα φροντίσουμε να σου παραδοθεί εκεί που θέλεις!

Συνήθως η παραλαβή όλων των παραγγελιών γίνεται μέσα σε 1-3 ημέρες. Κάποιες φορές, όμως, ιδιαίτερα όταν είστε σε απομακρυσμένη περιοχή θα παραλάβετε λίγο αργότερα.

Γιατί δεν έχουμε τα πάντα! Μπορούμε, όμως, να ψάξουμε και να βρούμε ή να φτιάξουμε αυτό που αναζητάς. Μη διστάσεις να μας ρωτήσεις! Επίσης, είμαστε ανοιχτοί σε υποδείξεις που μας βοηθούν να γινόμαστε καλύτεροι!

Με τόσους κωδικούς που πρέπει να θυμάσαι είναι φυσικό! Πάτα το κουμπάκι στην φόρμα σύνδεσης και μεις θα σου στείλουμε στο mail σου ένα νέο κωδικό για να μένεις πάντοτε σε επαφή μαζί μας!

Κρατάμε στο αρχείο μας τα στοιχεία σου που είναι απαραίτητα για τη σχέση μας: να ετοιμάσουμε και να στείλουμε την παραγγελία σου, να σε ενημερώσουμε για την πορεία της ή να σου στείλουμε τα νέα μας. Αν θέλεις να δεις τι ακριβώς μας έχεις “αποκαλύψει” ή να διαγράψουμε τα στοιχεία σου κάντο εδώ.

Έχεις κάτι άλλο να μας ρωτήσεις;

Θα μας βρεις στο email

E-mail